Hyvää oloa ja kyyneleitä

Vuodesta 2007 olen tehnyt työtäni hyvinvoinnin edistämiseksi. Vuoteen 2007 olin perehtynyt energiaan, aroma- ja kiviterapiaan. Kaikenlaiset luonnon elementit kiinnostivat minua ja 2004 olin valmistunut ayurveda-hoitajaksi. Muistan niin kurssipäivät, kun esikoiseni mönki lattialla hoitoja tehdessämme. Ai se oli ihanaa, vaikka silloin tuntui välillä ettei kyennyt täysin keskittymään.

Nuo edellämainitut hoidot plakkarissa tein jonkin verran asiakastyötä vuoteen 2007, jolloin minulle avautui uusi todella kouriintuntuva tapa hoitaa ihmistä. Luin lehdestä jutun kalevalaisesta jäsenkorjauksesta ja se kolahti heti. Ilmoittauduin saman tien kalevalaisen jäsenkorjauksen peruskurssille. Kolme vuotta koulutus kesti, sain tuona aikana myös kuopukseni vuonna 2008, jonka takia yksi kurssiviikonloppu jäi väliin. Sen korvasin myöhemmin osallistumalla toiselle vastaavalle.

Kolme vuotta ja 300 dokumentoitua asiakastyötä myöhemmin keväällä 2010 osallistuin kalevalaisen jäsenkorjauksen näyttökokeeseen. Samana keväänä 2007 Oulussa aloitti yhteensä 30 henkilöä opiskelemaan kalevalaista jäsenkorjausta. Keväällä 2010 siitä porukasta 10 valmistui kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi.

Hoitomuotona kalevalainen jäsenkorjaus on tarjonnut minulle ehtymättömän opinahjon. Joka asiakkaan kanssa oppii uutta ja mitä kauemmin tätä on tehnyt, sitä uteliaammaksi tulee ja haluaa tutkia lisää kehon ja mielen ihmeellisestä symbioosista. Olen ollut niin tyytyväinen siihen, että tuolloin yli 15 vuotta sitten lähdin tälle tielle. Niin monta ihanaa asiakasta ja opettavaista tarinaa olen saanut läpi käydä tänä aikana

Elämä saatteli kehooni liikakiloja raskauksien ja oman herkutteluhimon myötä. Kun lapset alkoivat olla jo isompia, havahduin omaan tilanteeseeni. Halusin entisen energiatasoni ennalleen ja siis huolehtia lasten ohella myös omasta hyvinvoinnistani. Siitä alkoi oma yhden naisen hyvinvointiremppa. Siitä löydät aiemmista postauksista lisää tai käy lukemassa tarinani täältä: https://one2onediet.fi/happy-customers/satu-mustanoja

Halusin antaa noita samoja onnistumisen kokemuksia muillekin ja oman valmentajani saattelemana aloin kouluttautua Cambridge-laihdutusvalmentajaksi. Vuodesta 2018 olen tehnyt kalevalaisen jäsenkorjauksen rinnalla myös työtä laihdutusvalmentajana.

Vuodet on olleet tuulisia; ero vuonna 2017, syöpä 2019, monenmoista tyrskyä lisäksi ja tietenkin 2020 syöpähoitojeni loputtua tuli koronasulku. Joka oli totinen paikka hyvinvointialan yrittäjälle. Cambridge oli nopea reagoimaan ja opetti meille nopeasti etävalmennuksen, joka mahdollisti työn jatkumisen tuolloin. Vuoden 2021 alkupuolelta onneksi kuitenkin asiakkaita alkoi taas liikkua.

Tätä kirjoittaessani koulutetun hierojan tutkinto on yhtä näyttöä vaille valmis. Vuosien aikana olen kouluttautunut upeissa Cambridgen koulutuksissa ja kansanlääkintäseuran täydennyskoulutuksissa, ja nuo kaikki koulutukset ovat minulle niin tärkeitä ja tuovat aina uutta puhtia ja työkaluja arkeen. Viimeisimpänä kävin reilu kuukausi sitten täydennyskoulutuksessa, jossa aiheena oli raskaana olevien ja imettävien äitien käsittely sekä vauvojen hoito kalevalaisella jäsenkorjauksella.

Minun tieni on ollut mutkainen, mutta ah niin antoisa kaikessa vaihtelevuudessaan ja ymmärrän vastoinkäymisten tarkoituksen juuri ohjaamassa minua kohti syvempää ymmärrystä elämän, ihmisen ja kaiken näihin liittyvän suuruudesta ja upeudesta.

Otsikon kyyneleistä vielä. Eilinen osoitti asiakastyön upeuden ihanalla tavalla, kun vajaan vuoden ajan laihdutusvalmennuksessani käynyt upea nainen ojensi minulle kiitokset ja kauniit kukkaset, kun hän pääsi maaliin omassa 32 kilon painonpudotuksessaan. Ne on paikkoja, jotka antaa omalle työlle merkityksen.

KIITOS!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s