Kuka

Satu Mustanoja on toiminut yrittäjänä vuodesta 1990. Vuonna 2010 valmistuminen kalevalaiseksi jäsenkorjaajaksi vahvisti halua hoitaa ihmisiä. Oma laihdutuskokemus 2017 innosti kouluttautumaan Cambridge-laihdutusvalmentajaksi.

Työkokemusta on karttunut asiakaspalvelusta, myyntityöstä ja omalla lammastilalla työskentelystä. Olen aina ollut utelias oppimaan uusia asioita, enkä ole koskaan pelännyt tarttua uusiin haasteisiin. Opiskelin myös germaanista filologiaa Oulun yliopistossa kansainvälisessä tutkinto-ohjelmassa. Tuolloin olin parin vuoden aikana opiskelemassa ja töissä Saksassa.

Matti Vähäsaari on yrityksen toinen osakas, jolla on myös monipuolinen tausta työelämästä. Vuonna 1980 Matti muutti Ruotsiin. Ruotsissa ja Norjassa hän asui aina vuoteen 2018 saakka, jolloin meidän tiemme kohtasivat. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyimme perustamaan yhteisen yrityksen.

Matille on kertynyt runsaasti kokemusta erilaisista töistä, mutta maalarina hän on työskennellyt yli 35 vuotta. Työnsä hän tekee hyvin suunnitellen, huolellisesti ja tehokkaasti.

%d bloggaajaa tykkää tästä: