Palvelut

SaMa-Tiimi = monta palvelua SaMasta!

Hyvinvointipalvelut ovat kuuluneet toimenkuvaan ammattimaisesti vuodesta 2010. Tuolloin alkoi ura kalevalaisena jäsenkorjaajana. Cambridge-laihdutusvalmennus tuli mukaan vuonna 2018. Hyvinvointipalvelun tarjoajana haluan kehittyä jatkuvasti ja oppia ymmärtämään ihmistä kokonaisvaltaisesti ja tarjoamaan tietoni juuri sinun hyväksesi.

Cambridge-laihdutusvalmennus

Cambridge-laihdutusvalmennusta teen Ristiinassa osoitteessa Mäkitie 4 ja Lappeenrannassa toimitilani on Assi Vapaudenaukiolla Valtakatu 49, sekä etävalmennusta paikkakunnasta riippumatta. Tästä pääset facebook-sivulleni: https://www.facebook.com/cambridgevalmentajasatumustanoja/ Käy myös cambridge nettisivullani, josta pääset laihdutusvalmennuksen ajanvaraukseen: www.satumustanoja.fi


Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalaista jäsenkorjausta teen Ristiinassa osoitteessa Mäkitie 4. Lappeenrannassa toimitilani on Assi Vapaudenaukiolla Valtakatu 49. Varatessasi aikaa sähköisesti, valitse ensin, tuletko Ristiinaan vai Lappeenrantaan. Kalevalainen jäsenkorjaus on kestoltaan 1,5 h ja sen aikana keho käsitellään varpaista päälakeen. Kalevalaisen jäsenkorjauksen hinta on 80 € (sis 24% alv), ilta- ja viikonloppuaikoina hoidon hinta on 95€.

Päivityksiäni voit seurata facebookissa https://www.facebook.com/kalevalainenjasenkorjaajasatumustanoja/