Palvelut

SaMa-Tiimi = monta palvelua SaMasta!

Hyvinvointipalvelut ovat kuuluneet toimenkuvaan ammattimaisesti vuodesta 2010. Tuolloin alkoi ura kalevalaisena jäsenkorjaajana. Cambridge-laihdutusvalmennus tuli mukaan vuonna 2018. Hyvinvointipalvelun tarjoajana haluan kehittyä jatkuvasti ja oppia ymmärtämään ihmistä kokonaisvaltaisesti ja tarjoamaan tietoni juuri sinun hyväksesi.

Cambridge-laihdutusvalmennusta teen Ristiinassa ja Lappeenrannassa, sekä etävalmennusta paikkakunnasta riippumatta. Tästä pääset facebook-sivulleni: https://www.facebook.com/cambridgevalmentajasatumustanoja/ Käy myös nettisivullani, josta pääset laihdutusvalmennuksen ajanvaraukseen: www.satumustanoja.fi

Kalevalaista jäsenkorjausta teen tällä hetkellä vain Ristiinassa Kuntokartanolla. Päivityksiäni voit seurata facebookissa https://www.facebook.com/kalevalainenjasenkorjaajasatumustanoja/

Yritys tarjoaa myös maalaus- ja muita pintakäsittelytöitä alihankintana. Alla näet muutamia kuvia tehdyistä töistä.

Puutarhatyöt hoituvat myös pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla ja esteettisellä silmällä. Työtehtäviä ovat olleet perennapenkkien perustamiset ja uusimiset, erilaiset kiveykset, pensaiden ja puiden leikkaukset, sekä peruspuutarhan hoitotyöt vaikkapa nurmikonleikkaus.

Siivoustyöt ovat kuuluneet palveluvalikoimaan jo usean vuoden ajan. Asiakkaina on yksityiskotien ja loma-asuntojen lisäksi myös yrityksiä.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggaajaa tykkää tästä: