Kohti ystävänpäivää

Aikoinaan, kun ystävänpäivää alettiin lanseerata Suomeenkin, se tuntui alkuun vain jenkkien luomalta uudelta bisnesstavalta. Toki on paljon sitä, mutta eihän meidän tarvitse kaikkeen humpuukiin lähteä mukaan.

Tämän pian kahden vuoden korona-ajan saldona on monilla sosiaalisen elämän kutistuminen. Osalla ihmisistä tämä on aiheuttanut ahdistusta ja masentumista. Kaikille some ei ole tuttua kauraa, koska sinnehän monelta osin on siirtynyt sosiaalista elämää.

Nyt alkaa olla aika jo kömpiä koloistamme ja laajentaa elämää ulospäin. Se on selvää, ettei ehkä samanlaiseen elämään ole paluuta kuin oli ennen koronaa. Mutta paljon hyvääkin on opittu tässä ajassa. Esimerkiksi on hienoa, että ihmiset ovat suuntautuneet enemmän luontoon kuntoilemaan, lomailemaan ja on alettu nähdä oman lähipiirin erityispiirteitä. Nähtävissä on myös perhekeskeisyyden lisääntyminen. Ei toki ole yleistettävää tuokaan, mutta pienikin suuntaus tuohon suuntaan on positiivista.

Minulle on aina ollut ikään kuin henkireikä, kun olen yrittäjänä saanut osallistua tapahtumiin. Kun niitä ei nyt ole pariin vuoteen ollut, tuntuu isolta kynnykseltä palata niihin. Siksi onkin lähdettävä liikkeelle varovasti. Minulle oli uusi tuttavuus House of Lola-vaatebrändi ja nyt tarjoutui mahdollisuus pitää pieni tapahtuma. Ehkä se taas tästä tämäkin osa yrittäjyyttä alkaa herätä eloon.

Lolan talo – Sanna Kuosmanen tulee esittelemään vaatteita 14.2 maanantaina, ystävänpäivänä klo 16-19 Lappeenrannan toimipaikkaani Valtakatu 29.n. Tapahtumassa pääset sovittelemaan vaatteita, voit sopia omista kotikutsuista, pääset maistelemaan Cambridge-tuotteita ja saat vinkkejä hyvinvointiin ja painonhallintaan. Tietenkin tapahtuman aikana voit hyödyntää tarjouksia, arvontaa ja uutuuksia. Ja kirsikkana kakun päällä: kun tuot kaverin mukanasi, saatte molemmat pienen yllätyksen. Jokainen illan aikana aikansa aloituslaihdutusvalmennukseen varannut, saa sen hintaan 25€ (norm 45€)

Tästä linkistä näet lisää tapahtumasta:

https://fb.me/e/2ivXDNMMH

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s