Kyllä tiedän!

Haluan kertoa tästä omakohtaisuudesta, jota et välttämättä tiennyt minusta.

Yksi asiakas kysyi, onko minulla itsellä mitään kokemusta laihduttamisesta. Paljon meidän valmentajista on ollut ikänsä hoikkia, eikä heillä ole omakohtaista kokemusta ylipainon kanssa painimisesta, mutta toki he ovat ilman omaa paino-ongelmakokemustakin ammattitaitoisia.

Me, jotka olemme tulleet cambridgen laihdutusvalmentajien joukkoon, olemme huolissamme ylipainon seurauksista, tiedämme paljon ruoka-aineista, olemme kouluttautuneet cambridgen omissa korkeatasoisissa koulutuksissa ja yhteinen tavoitteemme on auttaa niitä, jotka haluavat apua painonpudotukseen ja -hallintaan.

Minä itse olen ns kokemusasiantuntija tuon kaiken tiedon ja tuotteiden lisäksi, mitä cambridge ja muu elämänkokemus on minulle tästä aiheesta opettanut. Laihdutin itse menetelmällä 45 kg 2017-18. Kävimme mieliin jääneen polun Cambridgevalmentajan Laura Tolvasen kanssa. Silloin ja aina tulen tietämään, etten ikinä olisi pystynyt tuohon yksin, ilman Lauran tukea ja näitä tuotteita. Kiitos Laura Tolvanen ❤

Tässä linkki, josta pääset lukemaan minun tarinani silloin:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s