Satun tarinoita

Blogissani haluan jakaa sinulle omaa tietoani hyvinvoinnista. Olen ollut aina kiinnostunut erilaisista tavoista huolehtia omasta terveydestä ja vuosikymmenten aikana olen saanut todeta monen buumin tulevan ja menevän. Olen toki itsekin hullaantunut moneen muoti-ilmiöön, mutta loppupeleissä nähnyt niiden nopean poistumisen markkinoilta.

”Vanhassa vara parempi” on siis varsin totuudenmukainen sanonta. Tuo pätee myös kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Voit tutustua seuramme kotisivuihin täältä: https://kansanlaakintaseura.fi/

Minua kalevalaisessa jäsenkorjauksessa viehätti alusta saakka lempeys ja ihmisen kokonaisuuden hahmottaminen. Asiakkaan kanssa keskustellaan elämän kaikista osa-alueista, koska ne vaikuttavat kaikki kaikkeen. Ihmissuhteet, elämän tilanne, talous, uni, ravinto, liikkuminen, työ. Ne kaikki vaikuttavat siihen, mitä keho tuntee. Tiedät varmaan omasta kokemuksesta millainen oravanpyörä on valmis jos esimerkiksi syystä tai toisesta nukut huonosti; sitten alkaa töissä tulla ongelmia, myös sosiaalisissa tilanteissa, ruoka ei maistu tai sitten tulee lohtusyöminen kuvaan. Nuo kaikki taas vaikuttavat sisäelinten toimintaan ja kun stressitaso nousee, alkaa lihakset kiristyä ja niin kyllä pinnakin.

Ja tuohon oravanpyörään ei pääse käsiksi kuin kokonaisvaltaisella hyvinvoinnin lisäämisellä. Aloitetaan pienin askelin, huolehditaan ravintoon tarpeeksi proteiinia, kuitua ja ravitsevia ainesosia. Ota iltapalaksi raikas puolukkasmoothie voikkareiden sijaan. SIlloin vatsassa alkaa hyvä pöhinä sen sijaan, että leivän hiivat alkavat käydä ja aiheuttavat aineenvaihdunnalle ongelmia. Kun nukut paremmin, parasympaattinen hermostosi korjaa koko kehoasi ja myös mielesi lepää. Aamulla heräätkin paljon pirteämpänä ja siitä se oravanpyörä pikku hiljaa kääntyykin hyvään suuntaan.

Tänään lopuksi; muistuta itseäsi omasta ainutlaatuisuudestasi ja anna huomiota itsellesi. Kiitä itseäsi suurella rakkaudella!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s